Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Lyckad Nordanstigsdag på Hagmyren för arbetsgänget från Bergsjöverkens företagsby

Det blev ett gäng glada vinnare på Nordanstigsdagens trav på torsdagskvällen.

Annons

Bergsjöverkens företagsby var med och var värd för ett av loppen. Några av företagen var på plats, en del av killarna hade inte varit på Hagmyren tidigare. Tillsammans plitade de ned ett system på V5. Efter fyra avdelningar var deras system samt tre till kvar. En stor utdelning var på gång för grabbarna och de hade 5 hästar kvar i den sista avdelningen. Strax före mållinjen ledde en av deras kryssade hästar. Utdelningen hade då blivit 144 000 kronor att dela på. Men i allra sista stegen blev de snuvade av en annan högoddsare. Aj, aj,aj, tänkte de, det var nära!

I det läget trodde de att det inte blev någon utdelning på deras system. Jag gick till gänget som satt och var lite mollokna och deppade! Då jag grattade dem till vinsten, trodde de att jag skämtade! Efter några minuter förstod alla att de hade vunnit och blev då väldigt glada! Utdelning på bara 4 rätt gav 6 019 kronor, men de hade 5 streck i det missade loppet, vilket innebar att det blev 5 ggr 6 019 kronor, totalt 30 095 kronor!

En hemmaskräll avslutade V5-omgången då Jenny A Björk kom från ingenstans med Kjell Perssons Mill Zeb och hann dit kort före mål. Kjell Persson med familj var mycket glada efter vinsten. Nordanstigs kommuns representanter Hans-Åke Oxelhöjd och Stig Eng gratulerade vinnarna!

– Vi hade ganska långt fram men han gick hela vägen in i mål, konstaterade Jenny som dessutom såg till att ingen hittade alla fem vinnarna och det blev utdelning på fyra rätt.

Det blev en mycket lyckad Nordanstigsdag på Arena Hagmyren!

Tord Amré

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel
Annons