Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Löfdahl och Norin vinnare på Jättingsbergsbanan

Simon Löfdahl försvarade sin klubbmästartitel i Nordanstigs MK då han på lördagen vann KM Elit i motocross på Jättingsbergsbanan i Jättendal.

Han fick dock kämpa hårt för att besegra startsnabbe Daniel Lindgren. I första heatet jagade Simon ledande Daniel i halva heatet innan han till sist tog sig förbi, bara för att ett halvt varv senare göra ett misstag och gå omkull. Han var dock snabbt uppe igen och jagade snart ikapp Lindgren igen och övertog ledningen som han höll in i mål. I andra heatet var Daniel åter snabbast i starten men inte heller nu kunde han hålla Simon bakom sig. Trea i elitklassen blev Elliot Persson. I motionsklassen visade klubbens ordförande Mats Norin sin rutin och vann över Egon Kardell, som började med motocross så sent som förra året, och Lars Nord, som börjat träna motocross igen efter många års uppehåll.

Resultat Nordanstigs MK KM 2020 Elit

1 Simon Löfdahl

2 Daniel Lindgren

3 Elliot Persson

4 Gustav Nilsson

5 Edvin Sjöström

6 Fredrik Marsch

7 Joakim Marsch

Resultat Nordanstigs MK KM 2020 Motion

1 Mats Norin

2 Egon Kardell

3 Lars Nord

4 Andreas Wallin

5 Mårten Andersson

6 Jan Lambertsson

7 Tommy Dellhem

8 Per-Anders Nordlund

9 Johan Norling

10 Fredrik Ahlinder

11 Björn Jansson

12 Andreas Sjödin

13 Richard Bungerfeldt

LÄSARTEXT: Annika Halvarson

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel