Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Ljusdal-Järvsö Rödakorskrets kretsstämma

För att minska smittspridningen av den pågående pandemin har en tillfällig lag införts som möjliggjort att Ljusdal-Järvsö Rödakorskrets kunnat fatta beslut om att genomföra årets kretsstämma via poströstning. Kretsstämman genomfördes 25 februari.

Ljusdal-Järvsö Rödakorskrets har drygt 150 medlemmar. 70 volontärer arbetar ideellt i de olika uppdrag som ingår i kretsen.

På grund av pandemin stängdes kretsens aktiviteter 2020 under vecka 12. Vår secondhandbutik har kunnat öppna med begränsade öppettider och efter FHM:s rekommendationer.

Ett samarbete med Svenska Kyrkan, Ljusdals kommun och Ljusdal i Centrum utmynnade i att 300 visir tillverkades, hjälp med digital beställning av livsmedel till personer i riskgrupp, och för att förgylla köpingen fick virkade alster bilda färggranna draperier vid Bokhandlargränd.

22 medlemmar deltog i poströstningen.

Ansvarsfrihet beviljades för styrelsen.

Styrelsens sammansättning; ordförande Judit Olsson, sekreterare Anne-Marie Wästholt, kassör Marita Avander Bergstedt, ledamöter Berit Mångs, Ulla Persson, Gunn Svender, Helen Törnqvist.

Revisorer; Bengt Nyström, Inga-Lill Fahlén, ersättare Solveig Arvidsson

Valberedningen: Anna-Britta Persson, Vivi Nyberg, Britt-Inger Katsaras.

Anne-Marie Wästholt

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel