Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Landslagstränare gästar mellandagsläger

Blivande spelarförebilder tränar den här veckan i Söderhamn.
35 ungdomar, juniorer och kadetter, från Danmark, Finland och Sverige har samlats i Söderhamn för ett gemensamt mellandagsläger.

Lägret inleddes på annandagen med ett träningspass och avslutas dagen före nyårsafton. Det är första gången som de tre ländernas ungdomsspelare har ett organiserat träningsutbyte. Initiativet togs av Sverige genom Tobias Bergman och Mattias Ekdahl som har ansvar för de svenska juniorerna respektive kadetterna. Tobias känner sedan tidigare både den danske och finske ungdomskaptenen, Markus Mallander och Mattias Bergquist.

Den svenske seniorkaptenen, Peter Blomquist, deltar i några träningspass liksom några av Suifs seniorspelare som sparring. Fyra Suif-ungdomar finns med på lägret. Juniorerna Edward Wesshagen, Daniel Lindsö och Elliot Lundquist samt kadetten Dennis Larsson.

Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel