Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Kulturkafé med Käcken och Garefors

PRO-medlemmarna samlades en vacker augustiafton i ladan på Rogsta hembygdsgård. Eftersom hösten kommit hölls underhållningen inomhus och redan innan starten hördes sorlet och en härlig stämning spred sig.

Denna afton stod ”Käcken o Garefors” killarna från Nordanstig för underhållningen. Det blev fullt ös i lokalen och grabbarna sjöng och spelade gitarr och trummor och publiken fick även höra deras egna låt ”Mitt Hälsingland”.

Medlemmarna sjöng med i de kända låtarna och refrängerna. Mellan varven kom även några underfundiga och roliga historier och härmningar från Erik Käck och Simon Garefors . I pausen serverades kaffe och gofikat i en coronapåse. Under aftonen fortsatte grabbarna med ännu flera medryckande och populära låtar, svensktoppsbitar samt Elvislåtar.

Underhållningen avslutades med några önskelåtar och därmed steg stämningen så hela ladan kom i gungning vilket naturligtvis slutade med en rungande applåd. Reseledaren Ingegerd Nordlund och ordförande Maj-Britt Norlander informerade om kommande program och resor. Ordförande passade på att informera om friskvårdsdagen som PRO-föreningen anordnar den 22 september samtidigt som hon tackade musikanterna, kaffepersonalen och alla medlemmar för en trevlig kväll på Rogsta.

Maj-Britt Norlander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel