Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Köpmanbergets strövområde – vilken positiv överraskning

Verkligen något att glädjas åt i Hudiksvall är det nya utflyktsmålet, Köpmanbergets strövområde, beläget mellan Parkhyddan och Djuped med vidunderlig utsikt över Hudiksvallsfjärden.

Lättillgängligt för besökare, endast ett 50 tal meter från parkeringen till första bänk och bord med storslagna vyer. För den med god hälsa kan strövområdet också nås via den kilometerlånga strandpromenaden och de slingrande stigarna uppför berget, omgivna med grönska och blommor.

Så här i coronatider känns utflyktsmålet som extra välkommet för oss som vill träffas och socialt umgås, på behörigt avstånd enligt folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

En solig lördag den 30 maj sammanstrålade direktoriet /styrelsen för Sveriges nordligaste Bifrostloge på Köpmanbergets strövområde – med dagordning för planering, för trots allt måste det komma en tid när orderverksamheten återigen fyller sin sociala funktion med sammankomster.

Alla var vi hänförda över platsens trevnad och känslan av välkomnande när vi avslutade möter med medhavd fika och mackor.

Sören Molander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel