Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Konståkare från Strand tävlar i Växjö – en av Sveriges största tävlingar

Nu är det klart att Strands konståkning kommer att ha tre åkare med i distriktets lag till SKF trofén i Växjö till helgen.

SKF-trofén, som även brukar kallas för lag-SM, är en av Sveriges största tävlingar där de elva distrikten från hela landet tävlar mot varandra med varsitt lag.

Norra Svealand som Strands IF tillhör kommer att delta med sju åkare från Hälsingland, Gästrikland och Dalarna.

Åkarnas resultat från höstens tävlingar i A-serien samt distriktsmästerskapen tidigare i år ligger till grund för uttagningen. Åkarnas resultat kommer efter tävlingen att slås ihop till ett lagresultat.

Förutom Strands Emma Ring, Wilma Olsson och Smilla Frangi kommer Milana Leiman (Sandviken), Klara Myhrberg (Bollnäs), Maja Hibner Wigh (Gävle) och Tilde Zetterström (Borlänge) att representera Norra Svealand i Växjö.

Både Emma, Wilma och Smilla har haft en strålande säsong med många fina resultat från tävlingar runt om i landet. Alla tre har utvecklats mycket och blivit belönade med flera medaljer i A-klassen.

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel