Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Känd träningsprofil höll konvent i Hudiksvall

Under lördagen ägde träningskonventet Function is fun rum i Hudikgympans lokaler i Aktivitetsfabriken. Initiativtagare till konventet var en av Sveriges största träningsprofiler José Nunez samt Gymmix Hudiksvall i samarbete med Träningsvarvet.

José Nunez är en av Sveriges största träningsprofiler och har mer än 30 år i branschen som tränare och föreläsare för såväl elit som motionär. 2015 grundade han Moveoo, träningskonceptet som kännetecknas av humor, skratt och funktionell rörelseglädje, något som genomsyrade hela lördagen den 28 september.

Dagen, som innehöll mycket humor och skratt inleddes med Soma Move under ledning av Gymmix Hudiksvalls instruktör Titti Frykman. Förmiddagen fortlöpte sedan under ledning av José med Moveoo Flex följt av Moveoo Atletic.

Skratten ekade i Hudikgympans lokaler, rörelseglädjen var total, inte ett öga torrt. Det var verkligen ordagrant Glada Hudik.

Efter lunch fick de dryga fyrtiotalet deltagare lyssna på en fantastisk föreläsning och efter den följde mer rörelseglädje, humor och skratt i samband med Moveoo Aerobox och Moveoo Peak. Dagen avslutades med en promenad till Träningsvarvet där Åsa Björke och Felicia Öjemark Wiik höll i en hejdundrande Jumping Fitness klass.

Ambitionen är att konventet återkommer om ett år igen.

Anna-Karin Vilhelmsson/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel