Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Hudiksvallsseglare tävlade på ett svårseglat Öresund

Hudiksvalls seglarna har i helgen genomfört omgång två i den Allsvenska serien för seglande klubblag. Denna gång på vattnet utanför Limhamn i Malmö.

Laget kom att genomföra tretton omgångar på det strömfyllda och svårseglade Öresund. I sin serie hade laget två första placeringar, två andra och två treor samt några där det inte gick fullt lika bra. (Sex båtar seglade i respektive omgång.)

Det sammanlagda resultatet under helgen gav till slut en tionde plats bland de arton lag som ingår i den allsvenska serien. I sammandraget från omgång ett, som seglades i Stängnäs för två veckor sedan, har klubben nu avancerat till en trettonde plats och är därmed klart över den nivå där risken för nedflyttning finns.

LÄS MER: HÄR kan du skicka in ditt läsarmaterial

I den lagdel som seglade i Malmö fanns Anders Karén, Michael Persson, Hans Holmberg och junioren Sofie Axelsson. Nästa omgång i den Allsvenska serien sker den 23 - 26 augusti i Örnsköldsvik. Då seglar Joakim och Emma Enerud tillsammans med Anders och Sandra Hansson samt Bengt Andersson.

Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel