Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Hudiksvallsföretag fick pris av föreningen Attention

Den 5 juni delade föreningen Attention Hudiksvall ut sitt egeninstiftade pris "Du är utmärkt".

Priset går till en person eller organisation som gjort något extra för personer som har någon diagnos inom de neuropsykiatriska funktionsnedsättningarna (NPF) såsom adhd, Tourettes, autism, OCD med flera. Den här gången gick priset till datorbutiken ComFuture i Hudiksvall.

Attention Hudiksvall är en av cirka 60 lokalföreningar i Sverige. Vi är en ideell förening som har som mål att öka samhällets förståelse för personer som har en NPF-diagnos, och det gör vi främst genom intressepolitiskt arbete.

Vi överlämnade priset till Patrik Wahlberg och Jim Pörn under en trevlig ceremoni med kaffe och tårta. Priset består av diplom, blommor och ett stödmedlemskap i Attention. Från vår sida är vi mycket glada och stolta att få ge priset till Patrik och Jim på ComFuture.

Nomineringen lyder: För att i över 20 år ha utgjort ett alternativ till den traditionella skolan genom att erbjuda praktik till unga människor i er verksamhet. Er filosofi har varit att ge möjligheter till utveckling, lärande och gemenskap för dessa unga – och med det har ni blivit en viktig aktör i vår stad. Med ert engagemang, medmänsklighet och ett stort tålamod har ni gjort skillnad för många unga i ett avgörande skede i deras fortsatta liv.

Styrelsen Attention Hudiksvall, genom Anette Ljungberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel