Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Hudiksvalls simsällskap representerade på Ungdoms GP i Eskilstuna

Under helgen 7-8:e mars var Hudiksvalls simsällskap på ungdoms GP i Eskilstuna. En tävling där 250 simmare från 20-talet klubbar gjorde upp om medaljerna under fyra simpass.

Från Hudiksvalls deltog, Agens Jonasson, Sebastian Pettersson, Gustaf Sandström, Gustav Hedin och Anton Sölveskog. Som tidigare under säsongen så presterade truppen många fina resultat både genom tider och genom att få hem fyra medaljer.

Anton Sölveskog simmade hem ett brons på 50 meter bröst, Agens Jonasson simmade hem silver på 200 meter bröst samt brons på 100 bröst och Gustaf Sandström gjord ett fint lopp på 200 meter fjäril som ledde till en bronsmedalj.

Gustav Hedin och Sebastian Petterson var nära pallen på några distanser. Men istället för medaljer simmade dom hem fina personliga rekord på många av sina grenar under helgen.

Nu fortsätter säsongen genom träningsperiod innan klubben åker på Norrländska mästerskapen och distriktsmästerskapen under maj månad. Agens Jonasson är i full förberedelse inför Swim Open som går av stapel första helgen i April i Stockholm.

Adam Rydstedt/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel