Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: HT informerade PRO utomhus

Efter en kort promenad var 16 PRO-medlemmar framme vid entrén till Hudiksvalls Tidning. Chefredaktör Mattias Guander kom ut och informerade om verksamheten som numera har sina lokaler på Köpmanbergsvägen.

Tidningen har blivit mer lokal och i dagsläget är det 11 journalister som täcker upp Hudiksvall och Nordanstig. Tidningen har bemanning dygnet runt. För att nyheter och artiklar ska komma med i nästa dagstidning ska de vara inlämnade för tryckning i Östersund senast klockan 16.30. Referat från sportevenemang som går på kvällarna kan läsas på helahälsingland samma kväll och senare i tidningen. Viktigt med nöjda prenumeranter och det har visat sig att kunderna övergår alltmer till den digitala tidningen.

På frågan om prissättningen och rabatt till pensionärer svarade Guander att de flesta prenumeranter av papperstidningen är äldre och eftersom den är dyrast att producera och distribuera så finns inget utrymme för lägre priser. HT fortsätter att vara med i det som händer i Hudiksvall bland annat genom att vara en viktig kugge i arbetet med att utveckla stadens centrum. PRO medlemmarna uppmanades höra av sig om tips till artiklar och att gärna skriva både insändare och läsartexter. Gruppen tackade för informationen och Guander hälsade välkommen till ett studiebesök inne i lokalerna när pandemin så medger.

Fyllda av mediainformation vandrade gruppen vidare på hala och blöta vägar längs Köpmanberget och hamnpromenaden.

Maj-Britt Norlander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel