Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: HjärtLungförening donerade tv-apparater och utemöbler till Bollnäs sjukhus

Genom en donation har HjärtLungföreningen Bollnäs-Ovanåker fått en summa pengar. Och de pengarna vill man ska komma patienter, vård och personal tillgodo på Hjärtavdelningen på Bollnäs sjukhus.

Föreningen har beslutat att köpa sex tv-apparater och utemöbler att doneras till Hjärtavdelningen på Aleris, Bollnäs Sjukhus – TV-apparater till sjuksalar på Hjärtavdelningen samt utemöbler till balkongen. Syftet är att de skall komma patienter, vården och personal tillgodo.

När donationens formaliteter blev klara kontaktades Hjärtavdelningen som då fick komma med önskemål om vad som skulle vara bra för patienter och personal. Utifrån önskemålen beslutades att, för en del av donationen, köpa sex tv-apparater och utemöbler till Hjärtavdelningen. Tv-apparaterna levererades och monterades av Håkans Radio.

När det blev känt för personal och patienter mottogs det med stor glädje och tacksamhet eller som en av personalen uttryckte det ”Äntligen har vi fått uppskattning för den vård vi ger våra hjärtsjuka”. Förhoppningen från HjärtLungföreningen är att tv-apparaterna och utemöblerna skall bidra till en del av hjärtsjukvården vid sjukhuset.

När allt kommit på plats bjöd vi patienter och personal på tårta.

Jan Fagerström, ordförande i HjärtLungföreningen

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel