Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Hennan PRO på utflykt till Hoppströmmen

Istället för att anordna en sommarresa besluta Hennan PRO att den 2 juli genomföra en utflykt till Hoppströmmen.

2 juli. Det liknar mera höst än sommar. Regn och kyla.

Detta till trots är det dock bättre att, i dessa corona-tider, vara ensam tillsammans. Hennan PRO, var p.g.a. detta, tvungen att ställa in sin sommarresa.

Som kompensation anordnades dock en mindre sammankomst/utflykt till Hoppströmmen. Detta för att få en viss kontinuitet i vår verksamhet och för att kunna ge alla möjlighet att kunna umgås utan att bryta mot gällande rekommendationer.

Allt kan föreningen arrangera och styra, dock inte vädret. Trots detta kan dock anslutningen även denna gång anses som god, även om vi inte var lika många som under normala förhållanden.

Det bjöds på korv som grillades och kaffe och kaka. Det bevisades att det går att äta grillkorv och "fika" i regnkläder och under paraplyer. Är humöret i topp, vilket var fallet, blir allting genomförbart.

Vi hoppas snart igen kunna ge alla, som kan och vill, möjlighet till ytterligare mindre sammankomster, innan allt återgår till det normala.

Text och foto: Kurt L. Rådlund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel