Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Hantverksdag med stipendieutdelning och tombola i Norrfjärden

Norrfjärns IF hade sin årliga hantverksdag 29 juni klockan 12.00, med många besökare som vanligt i det molniga, men varma vädret.

Annons

Många hantverkare var på plats! Jerker Brodén satt som vanligt i sin hörna och slöjadade i trä, som han gjort i alla år hantverksdagen har varit.

Det var aktiviteter som pilkastning och hästskokastning. Utställning på foton från tidigare hantverksdagar. Servering av ostkaka med saftsås, samt hembakat tunnbröd med hemlagade ostar i olika smaker och hemgjort godis.

Lång kö till Tombolan var det som vanligt, då det börjar klockan 12.00. Även ett barnlotteri såldes. Jörgen Wedin berättade om att det var några som var berättigade till stipendiet från Gösta Wedins Minnesfond, men det var NIF själva som fick det i år, för deras ombyggnad av den så kallade ”lilla salen” på NIF-Gården. Christina Björnström delade ut diplomet till NIF:s kassör Lars Olov Berglin.

Lotterna i tombolan tog ganska fort slut. Klockan 15.00 blev det dragning på de 11 hemliga vinsterna. Högsta vinsten, lapptäcket som var gult i år, vanns av Folke Ek Samuelsson 10 år gammal.

Barbro Modén

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons