Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Guidade turerna populärt inslag under Österdagarna i Söderhamn

Österdagarna genomfördes för sjunde året i rad och samlade som vanligt många intresserade Söderhamnare. En och annan turist dök också upp.

Över 120 deltog i de guidade turerna på Öster. Det var nog det bästa resultatet hitintills. Kvällsevenemanget var något sämre än tidigare och vi får se om vi inte stryker det passet nästa år.

Martina Sahlin och Jonas Eklund som underhöll på torsdag uppskattade miljön och publiken och bjöd på extranummer.

Kapten Westman och kapten lösskägg, fru Månsson, Grisflickorna och Valfrid Eriksson är figurer som deltagarna i guideturen uppskattar. Valfrid Erikssons kommentar; "Jag är kanske den mest berömda personen i Söderhamn, hedrad med staty, medans berömdheter som Jan Johansson fått nöja sig med en grusplätt, skandal..."

Till hösten skall en ordentlig utvärdering ske, vi måste framförallt titta på ekonomin. Arrangemanget går knappt ihop idag, vi har nog varit för billiga.

Lennart Andersson, ordförande i Kust-och Skärgårdsföreningen

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel