Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Gofika till Bollnäs sjukhus

Vi går en annorlunda sommar tillmötes, samtidigt som Corona håller vårt samhälle i ett järngrepp så sliter sjukhuspersonalen hårt för de utsatta. De vill vi hylla.

Medarbetarna på MIO Bollnäs tillsammans med ICA Kvantum har valt att visa sin uppskattning genom att skänka fikabröd till personalen på Bollnäs sjukhus. Vi vill hylla, stärka och visa vår uppskattning till alla medarbetare som jobbar och sliter på sjukhuset för att vårda våra nära och kära i dessa tuffa tider.

Bakgrunden till gåvan är att MIO Bollnäs lyckats ansluta många nya MIO medlemmar till sin kundklubb, därför har man premierats och fått möjlighet att skänka 10 000 kr till någon som gör skillnad i samhället. MIOs centralorganisation sponsrar med gåvan.

ICA är MIOs samarbetspartner och de dubblerade summan. Tack vare ICA Kvantums initiativ blev det dubbelt med go fika levererat till Bollnäs sjukhus.

Under fredagen levererades en massa tårtor, bullar och annat fikabröd som uppskattning till Bollnäs sjukhushjältar.

Ewa Hellman på Bollnäs sjukhus uppmanar alla att tänka på de riktlinjer som vi har blivit uppmanade att följa. Hon tror att många slappnar av i sommar och inte kommer att hålla fast i restriktionerna runt Corona.

– Corona kommer norrut och vi börjar bli allt mer drabbade i vår region. Kom ihåg att hålla avstånd, stanna hemma om du har symtom, tvätta händerna och använd sunt förnuft för att inte sprida smittan vidare. Det är en lång väg kvar innan vi har ett smittfritt samhälle, säger Ewa Hellman.

Ewa och hennes medarbetare uppskattar fikabrödet och tycker det känns bra att få ett avbrott i vardagen. Det är många fikasugna vardagshjältar på sjukhuset.

Vi vill säga stort tack till alla som jobbar inom sjukvård och all annan samhällsnytta i dessa tuffa tider och samtidigt får vi hoppas att Coronaeländet snart försvinner och att vi kan börja leva i en normal värld igen.

Vi är innerligt tacksamma för att ni tar hand om våra sjuka och äldre inte bara idag utan även imorgon.

TACK från…..

MIO Bollnäs och ICA Kvantum Bollnäs

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel