Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: GGA i Hudiksvalls golfklubb tänker på säkerheten

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Hudiksvalls golfklubbs seniorverksamhet GGA startade upp sin sensommar och höstverksamhet tisdagen den 28 juli. Hela maj och juni försvann på grund av coronapandemin som satt spår i vårt tävlingsarrangemang, men nu är vi igång med tävling varje tisdag fram till september.

För att försäkra oss om att vi håller de regler som finns för vår egen säkerhet fick deltagarna i dag en handspritflaska att ha med sig i golfbagen, för att om möjligt sprita händer och på så sätt eliminera spridning av corona.

GGA tillsammans med RF-SISU Gävleborg Lars Persson ansåg att det är viktigt med renligheten och därför fick alla deltagare i dagens tävling en egen flaska gratis.

Tävlingsmässigt var vi 123 spelare som kom till start och resultaten denna fina golfvädersdag lät inte vänta, överlag mycket fina resultat.

A-klassens vinnare denna dag heter Lars Enström på 66 slag netto och tvåan Göran Landin på 67. I B-klassen var det tätare, där tre man hamnade på samma nettoresultat, 69, men segern gick till Claes Olsson, med Sören Löfkvist och Tommy Wallin strax efter. Här var det handikappet som avgjorde placeringen.

Golfvädret var utmärkt, lite disigt på morgonen men mitt på dagen ett perfekt golfväder och kanske lite kylslagnare på eftermiddagen. GGA återkommer med mer golf nästa tisdag.

Lars-Börje Hellberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel