Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Genrep inför Gymnaestradan – där 20 000 gymnaster från hela världen deltar

På torsdagkvällen bjöd Hudikgympan in till genrep av de uppvisningsnummer Norlandic Team visar i Dornbirn, Österrike under Gymnaestradan.

Annons

Drygt 20 000 gymnaster från hela världen deltar. Från Sverige kommer sex team varav Norlandic Team, som i år består av 89 deltagare från Hudikgympan, är en av de största trupperna. De har för första gången fått hedersuppdraget att representera Sverige under Nordisk afton på tisdag.

Publiken under genrepet fick se både det numret som heter ”Winter”, och det betydligt längre numret ”In Control?”. Koreografer till båda numren är Malin Ekroos och Jennica Fröjd, och de fick ta emot blommor och föreningens tack. Genrepet avslutades med en gruppbild av alla de 89 gymnaster, ledare och föräldrar som tidigt på lördag morgon avreser för att representera Sverige på Gymnaestradan.

AK Widehammar

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel