Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Gårdsträff ute på gräsmattan hos PRO Hudiksvall

På eftermiddagen den 5 juni samlades elva medlemmar och några förtroendevalda på gräsmattan utanför PRO-lokalen på Djupegatan.

Deltagarna hade träffats en gång i mars och planeringen var att fortsätta med regelbundna möten varje månad men så kom coronapandemin. Allt ställdes in. Nu när det blivit varmare och det går att träffas i mindre grupper utomhus ordnade PRO-föreningen denna träff.

Det var många restriktioner som gällde, alla satt still på sin stol och fick en annan stol bredvid sig som bord. Ordentliga avstånd var ordnade mellan var och en i den stora ringen.

När ordförande hälsat välkommen tog Lotta Carlsson vid och bjöd in till allsång. Lotta hade med sig sin musikanläggning och deltagarna fick önska både kända sånger och danslåtar. Det blev en härlig musikalisk eftermiddag som även hade inslag av fika och frågetävling.

Sommarvindarna medförde dock att alla fick sätta på sig tröjor och när kökspersonalen kom runt med varmkorv blev det även varmt och gott i magen.

Det kändes positivt att få se varandra och umgås på avstånd några timmar och nu hoppas PRO-föreningen att det blir fint väder på midsommarafton inför ett anpassat firande.

Maj-Britt Norlander, PRO-ordförande

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel