Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Gåbingo med PRO Forsa/Näsviken

Den vackraste dagen i maj anordnades avslutning på PRO Forsa/Näsvikens gåbingo vid Bygdegården i Näsviken.

Under våren har promenaderna varit förlagda i både Forsa och Näsviken och fler har upptäckt detta så när det var sista gången före sommaren kom ett 40-tal medlemmar från båda byarna.

Ett väldigt bra sätt att lära känna varandra och våra banläggare Bengt, Stig och Evert har gjort så stigarna har gått genom byarna där vi annars inte åker.

Många har fått bingo och priserna har varit både nyttiga och vackra. Ibland en vacker blomma och ibland något gott att äta. Sista dagen bjöds deltagarna på grillkorv med Sivert som grillmästare. Även underhållning med Bengt och Åke på dragspel fick deltagarna njuta av.

Nu gör vi ett kort uppehåll under sommaren och återkommer till hösten och då hoppas vi på fler deltagare och även de som ännu inte har upptäckt PRO. Vi hoppas även på att vi kan ha ordinarie möten inomhus under hösten.

Kerstin Tillemar

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel