Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Fullsatta läktare när allsvensk innebandy spelades i Ljusdal

Lördag 17 Augusti gästade Gävle GIK och Sundsvall FBC herrar Ljusdal och Giganten för en träningsmatch. Gävle GIK har spelat i Allsvenskan i flera år men Sundsvall har klivit upp till Allsvenskan säsongen 19/20.

Med i Sundsvalls trupp fanns Einar Larsson och Melker Grönholm som båda är från Ljusdal och har haft IK Ljusdal som moderklubb. Båda killarna har gått på innebandygymnasiet i Sundsvall och har idag båda jobb och en spelarplats i Sundsvalls A-lag.

En fantastiskt match där båda lagen verkligen visade upp hur en bra och schyst innebandymatch går till.

Läktaren var fullsatt med både lokalbor men också föräldrar och vänner till spelarna i båda lagen. På läktaren fanns även en hel del spelare från IK Ljusdal innebandyförening, som var värd för matchen.

Det nystartade damlaget fanns på plats för inspiration för kommande säsongen. Dem yngre killarna och tjejerna fick sig en uppvisning på snabb och bra innebandy som man sällan har sett i Ljusdal, faktum är att detta är den första allsvenska innebandymatchen som har spelats här!

På plats fanns Annica Blomqvist och tog dessa härliga bilder in action.

Ett stort tack vill vi rikta till Marko Grönholm som tillsammans med Sundsvalls ledning gjorde detta möjligt, tack till Gävle GIK med ledning, tack domare och tack sponsorer!

Adam Svender, ordförande IK Ljusdal, tillsammans med övrig styrelse är väldigt nöjda och glada. Vi ser fram emot fler event likt dessa och vi hälsar er alla välkomna till Ljusdal och Giganten.

Louise Thofalk/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel