Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Full fart, musik och underhållning på Stenödagen

Tredje Stenödagen bjöd på både fint väder och bra underhållning. Drygt 200 besökare njöt av sol, allsång och välkända melodier.

Annons

Vad sägs om Carl Erik Thörn (jag vill dansa med dig) och hans välsjungande hustru Adorena Thörn, Jan Bumba Lindqvist och Bertil Lindblom från Trio me Bumba (man ska leva för varandra). Kalle Åmark från Rockfolket rev loss Johnny by god så det stod härliga till. Då ryckte det till i benen som gärna ville upp och bugga.

Artisterna avslutade med ett gemensamt nummer tillsammans. Allsången suveränt ledd av Björn och Janne startar varje gång med Stenövisan som skrevs 1944. Följande visor varierar från gång till gång, motionsvisan ”gå upp och pröva dina vingar” är både hälsofrämjande och rolig,

Kaffe och god köttbullsmacka med rödbetssallad serverades i pausen, den där rödbetssalladen hamnade lite här och där men mest på kläderna, kanske inte för andra men för mig. Dagen avslutades sedan med dragning på entrébiljetterna samt vinster till de som löst tipsrundan. Den ideella föreningen ”Stenös Vänner” med Mats Hanold i spetsen gör ett fantastiskt bra jobb.

Kalle Brodin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel