Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Friskvård när den är som bäst

Varje onsdag träffas ett gäng som vill njuta av en vacker promenad tillsammans och samtidigt få lite puls och babbel med varandra.

Det är i Långhed det händer och alla får vara med. Efter promenaden blir det gofika i bygdegården med oftast tunnbröd och koost.

Vi kör detta som en studiecirkel och fokus ligger kring kulturarv och matarv. Promenadens startpunkt och fikaställe är bygdegården som ligger mitt i emellan två världsarvsgårdar – mitt i ett härligt kulturarv. På fikat pratas det kulturarv och matarv och självklart så har vi boken Smakarv, skriven av Viola Adamsson som litteratur. I vår planerar vi att ha en träff där Viola får berätta mer om sin bok och vi äter några rätter från boken. Studieförbundet Vuxenskolan är vår organisatör. Ibland är vi många på promenaden ibland färre men vi är alltid några som hänger i.

Kom och var med du med! Ingen anmälan – bara kom och trivs med oss. Vi håller distans och är rädda om varandra.

Margareta Englund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel