Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Fotbollen i Alfta

Fotbollsvänner.

Åter 2020 gick till historien som Alfta GIF fotbolls mest framgångsrika någonsin. Detta kan låta som ett skämt under rådande pandemi. Men ser man till alla som deltagit i våra olika lag och träningsgrupper så kan vi inte hitta ett år med fler deltagare.

Det som däremot varit trist är att vi saknat supporters på läktaren. Föräldrar, anhöriga, motståndarnas supporters. Detta som ger en extra atmosfär och liv på Forsparken.

Kön till kiosken. Lukten av kaffe och korv och ropen, offside, gult kort och markera! Detta hoppas vi återkommer i sommar.

Tacksamheten gentemot våra ledare är stor. De som gett tid och energi till både barn och vuxna under 2020 ska ha ett stort tack.

På det ekonomiska planet har vi haft en mindre kostym. Med sponsorernas stöd och statligs bidrag så får vi vara tacksamma att när vi sammanfattar innevarande år så har vi ett litet överskott.

Styrelsen 2021:

Tomas Larsson ordförande, Joel Strandell kassör, Malin Svedberg sekreterare.

Övriga ledamöter: Andreas Persson, Maritha Wälås, Roger Wahlman, Richard Vahlman, Anders Altberg.

Tränare för division 5-laget: Urban Mannelqvist, Anton Norstrand.

Tomas Larsson

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel