Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Förskolan Klippan firade 10 år: "Tillsammans blir vi starka"

2009 öppnade förskolan Klippan på Högliden. Det var en stor glädje när bandet klipptes. Förskolan är en omtyckt plats för barnen och under åren har 88 barn från 66 olika hem gått på Klippan.

Annons

I söndags var det jubileum i samband med familjegudstjänsten i Höglidenkyrkan.

– Tänk att det gått 10 år! sade Lotta Karlsson när hon hälsade alla välkommen.

En grupp av barn som gått på Klippan hade samlats och sjöng flera sånger. En mycket trevlig bildserie visades från startdatum till nutid ock det konstaterades att "oj vad tiden gått".

Efter ytterligare sång av ungdomarna följde presentation av lärarna som arbetar idag och av några som slutat. Alla skrev under på att, det är en mycket trivsam skola och att de trivs bra. Några små episoder från barnen berättades och många leenden och skratt blev följden.

Unison sång med kollekt var ett inslag och därefter talade Evelina Larsson, som arbetat som ungdomspastor i Höglidenkyrkan. I sin predikan framhöll hon att alla, var och en, är som ett verktyg och som demo hade hon lånat en verktygslåda. Hon menande att alla behövs och att hammaren inte kan göra jobbet som sågen eller skruvmejseln gör. Tillsammans blir vi starka.

Lotta tackade alla som kommit det trevliga jubileumsmötet avslutades med fika och dagen till ära bjöd skolan på tårta.

Maj Anita Persson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel