Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Forsaframgång på Midälvastafetten

Midälvastafetten i orientering avgjordes på söndagen på Skönviksberget i Timrå. Stafetten är för många klubbar en förberedelse för 25-manna i Stockholm den kommande helgen, som traditionellt avslutar säsongen.

Ett 20-tal klubblag med åtta deltagare i varje lag kom till start. tävlingen dominerades av Sundsvalls OK med sex lag på startlinjen. Hälsingeklubbarna Forsa OK, Hudiksvalls OK och Ljusdals OK fanns också på plats.

Stafetten blev som vanligt en tät och omväxlande tävling i fint höstväder. Av hälsingeklubbarna lyckades Forsa OK bäst efter en stark inledning på förstasträckan av Robert Pettersson. Han växlade på femte plats dryga minuten efter täten.

Klubben höll denna placering in i halva tävlingen. Inför sista sträckan hade klubben avancerat till tredje plats med möjlighet att nå prispallen.

På den avslutande sträckan gjorde Anders Trolin en stabil insats och knaprade in två minuter på det ledande Sundsvallslaget. Det räckte till en slutlig andraplats med Sundsvallslag både på första och tredje plats.

Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel