Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Filmvisning trollband besökare i Strömsbruk

En ny fantastisk dag, en ny berikande dag! Förmånen att åter få träffas i Kustledens lilla mysiga biograf hos Johan och Jaye Adlercreutz i Strömsbruk.

SKPF Pensionärernas och VisonVeteranernas medlemmar strålade samman med förväntan över vad den här filmen skulle ge oss. Allt har ju varit så bra vid tidigare tillfällen.

"Hanser han ser - Genom Anders Hansers kameraöga under 60 år" var rubriken på filmen.

Vilken eftermiddag det blev. Den trollband oss, som en helt underbar historiebok, vacker, gripande om både livet och om världen och med sagolika vyer. Vilken enastående självbiografi av och om Anders Hanser.

I pausen med kaffe och Jayes goda kaffebröd, blev summeringen att det vi sett av filmen är en storhet, näst intill övermäktig i allt det som vi får se och uppleva!

Återigen blev det så tydligt över förmånen att vi kan få se dessa filmer här i Strömsbruk, genom att Johan och Jaye möjliggör detta.

När filmen var slut fick vi veta att det kommer flera filmer av Anders Hanser, så självklart har vi bokat in nya filmdagar efter nyåret, att få glädjas åt. Vi längtar redan!

Elsie Bäcklund Sandberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel