Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Fartfylld LAN-helg i Hassela med Catch the night

"Catch the night" arrangerades på Hasselagården för elfte året i rad.

Fredagen den 25 oktober öppnades portarna för årets LAN "Catch the night" på Hasselagården. Ett 60-tal ungdomar samlades för att spela data och tv-spel mot varandra.

För en månad sedan kunde man börja anmäla sig och boka en plats. Vid 17-tiden på fredagen började de första ungdomarna komma och koppla upp sina datorer och TV spel inför helgens roligheter.

"Catch the night" startade för 11 år sedan. Roligt att så många kom, att intresset fortfarande är så stort och att så många nya hittade hit. Kul att det sprider sig och att det kommer deltagare från hela Nordanstig, Hudiksvall och Sundsvall.

Det blev en fartfylld och spännande helg med turneringar i CS GO 5v5 och Minecraft 3v3. Prispotten var 5 000kr och 3 000kr. För 2:a och 3:e pristagarna fanns ett prisbord med priser från olika sponsorer.

Vi är tacksamma för det stöd vi fått från sponsorerna och Nordanstigs ungdomsinitiativ. Utan dem skulle det inte fungera.

Det som gör oss väldigt glada är att se hur ungdomar i olika åldrar kan umgås så bra och ha roligt tillsammans.

Vid 10-tiden på söndagen var helgen över och ungdomarna packade ihop och begav sig hemåt. Många föräldrar anslöt sig till Hasselagården för att hjälpa till med att städa efter denna toppenhelg. Roligt, trevligt och snabbt fick vi ordning på allt.

Ungdomsgården "Ugga Öppe På Bötten" Föreningen Hasselagården genom Rebecca Florentin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel