Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Ett välbesökt julbord hos Hennan PRO

Hennans PRO hade julfest och inledde med en liten dikt.

När mörkret står tätt, runt våra hus

när allting känns tungt, låt oss tända ett ljus

som skingrar det mörka, och ger själen frid

och som visar oss vägen till en ljusare tid

Kurt L. Rådlund

Med denna lilla vers hälsade ordföranden ett 60-tal medlemmar välkomna. En medlem gratulerades av föreningen, genom ordföranden, med en blomma och en sång. Detta med anledning av en stundande jämn födelsedag.

Julbord har av tradition avnjutits varje år på Väljegården, Hennan. Detta år inget undantag. På bordet fanns de traditionella rätterna: sill, lax, skinka etc. Det hela avslutades med ris à la Malta. För underhållningen stod denna gång Göte Eriksson och Sven-Olof Johansson (Swempa & Göte).

Efter den rikliga förtäringen, serverades kaffe med kaka. Under kaffestunden och underhållningen försåldes lotter med fina vinster, som någon lycklig medlem kunde ta med sig hem.

Överblivet från den lyckade julmarknaden fanns också till försäljning för den som hade behövt fundera på sitt inköp. Överblivet, i detta fall, betyder inte att varorna på något sätt skulle vara undermåliga. De som av någon anledning inte kunde besöka vår jul-marknad, fick ändå möjligheten att göra ett inköp.

Kurt L. Rådlund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel