Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Elin Ladänges dubbel sexa på ungdoms-SM i orientering

Alfta-Ösas Elin Ladänges fortsätter att visa toppklass. I helgens Ungdoms-SM i orientering i Oskarshamn blev det sjätte platser på både sprint och långdistans i D15.

- Jag är faktiskt inte riktigt nöjd med något av loppen säger Elin. På långdistansen blev det alldeles för många mindre misstag samtidigt som löpningen inte heller kändes hundraprocentig. På sprinten gick det lättare att springa men jag var lite för försiktig och gjorde även här några småmisstag.

Att bli sexa på SM, bland 130 deltagare, utan att riktigt få till det får väl ändå anses som ganska starkt.

- Får jag bara smälta det här kommer jag nog att vara ganska nöjd tror Elin. Även om det inte alls kändes så efter målgång i dagens långdistans.

Det var för övrigt ungefär samma tjejer i toppen i D15 på Ungdoms-SM som i somras slogs om topplatserna i O-Ringen med Elin, som återigen visat att hon klarar att leverera på större tävlingar med stentuff konkurrens.

Thomas Ericson/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel