Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Dubbelt SUIF i Sweden Tour

Det blev en repris på SM-finalen när herrsingelfinalen i den första deltävlingen i nyinstiftade Sweden Tour skulle avgöras i Köping. Dubbelt SUIF i finalen.

Jon Persson fick inte sin revansch utan Anton Källberg kunde vinna med klara 4-0 i set. Anton som matchat hårt i sommar gick genom turneringen utan att förlora ett enda set.

I semifinalen fick även Hampus Nordberg se sig nollad av en formtoppad Anton. För Jon och Hampus var det första riktiga matchtillfället på fem månader. Hela svenska pingiseliten var på plats förutom Kristian Karlsson.

Jon Persson visar också han bra form när han vann över landslagskompisen Truls Möregård med 4-0 i sin semifinal. Antons yngre syster Christina vann damsingelfinalen över sverigeettan Linda Bergström fyra gånger 11-7.

SUIFs unge Daniel Lindsö nådde semifinal i juniorklassen, HJ20, där han hade 8-5-ledning i sjunde och avgörande set mot IFK Lunds Hugo Törngren för att nå finalen.

SUIFs Casper Strindberg förlorade i kvartsfinalen mot den slutlige segraren Alex Naumi, Eslöv. Nästa deltävling går i Halmstad i månadsskiftet augusti-september.

Läsartext: Anders Eriksson

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel