Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Dressyrframgångar för Ljusdalsekipage

Under helgens dressyrtävlingar i Dalarna blev det stora framgångar för Stina Skalberg Halvarsson och Hanna Jonsson tävlandes för Ljusdals Ridklubb.

Annons

Under den gångna helgen arrangerade Falu Ryttarsällskap och Svedens Ponnyklubb lokala och regionala dressyrtävlingar för häst.

I fredagens första klass lätt B:3 knep Stina på hästen Zack en andra plats med 71,2 procent, andra platsen följdes sedan upp med en seger i lätt A:3 med 69,5 procent.

LÄS MER:  HÄR kan du skicka in ditt läsarmaterial

Under lördagens lätt A:1 placerade sig Stina som trea tätt följd av Hanna på hästen Hope and Glory. Under helgens sista tävlingsdag red Hanna ihop 63,9 procent i medelsvår C:1 och det räckte till en fin andra plats.

I klassen lätt A:1 blev det dubbelt Ljusdal i topp, Stina på 71,2 procent och Hanna 70,8 procent. Stina avslutade helgen med att komma trea i lätt A:3.

Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel