Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Dellenbälgarna besökte musikkafé i Delsbo

PRO Delsbo/Norrbo anordnade ett musikkafé på Folkets Hus den 12 oktober mellan 14.00 och 16.00.

Ordförande hälsade välkommen till publik och musiker. 20 personer kom och lyssnade på trevlig musikunderhållning tillsammans med Dellenbälgarna. Fem personer med en gitarr, en bas, två durspel och ett dragspel. De bjöd oss på allt mellan schottis, hambo, polska och vals. Gunnar sjöng även en sång som heter Karl Filips vals skriven av Roland Cedermark. Ingvar berättade bl a om när han flög från Australien och en slinga kom upp i huvudet som senare blev ”koalans flykt”. Det var det året det brann så väldigt i Australien.

Musiken blandades med berättelser från resor de gjort tillsammans. Ingvar berättade om hur en låt kom till när radion var där och skulle spela in. Efter halva tiden var det kaffepaus med hembakt bröd som PRO:s servicegrupp stod för. Det smakade väldigt bra. En trevlig eftermiddag med underbar musik och glatt umgänge.

Inger Sandberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel