Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Bowlarna har flyttar ut till golfbanan

Pensionärsklubben BK Spärren m fl grupperingar har nu haft sina säsongs-avslutningar i bowlinghallen, bara BK Warpens serielag håller igång, och ett 10-tal Hjärt- o Lungbowlare som just åker till Nyköping för att spela RM.

Samtidigt har Hårgabanan öppnat så i onsdags hade flera från BK Spärren bytt till mindre bollar och utevistelse. Den populära Swingerstävlingen, som är en blandning av dam- och ”gubb”-golf hade premiär och den välkomnar alla utom juniorer! Vi inledde med en tre-manna-scramble och vinnande lag blev Annika Hagelin, Bertil Olsson och Lennart Segerqvist.

Många nya har tillkommit i BK Spärrens verksamhet i år. Kurt-Arne Edling har haft igång tre nybörjargrupper där flera kommit med som medlemmar och kört igång i olika tävlingar. I början på maj spelades bl a KM och där var Margaretha Schöning vinnare i såväl Damer under 75 som Mixed tillsammans med Gunnar Persson.

Som grädde på moset inbjöd Bowlinghallen till en mycket uppskattad avslutning på två- och tre-manna-”korpen” som vi spelar på måndagar. Där behöver man inte vara medlem i Spärren, men de flesta är det. Drygt 20 lag var representerade och 66 deltagare lät sig väl smaka.

Längtar redan till nästa säsong.

Ingrid Larsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel