Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Boulespel med PRO

PRO:s verksamheter under pandemitiden har bestått av många olika aktiviteter. En av dessa har varit boule i Teaterparken. Speltillfällen sker där på tisdagar och torsdagar så länge vädret tillåter.

Nu hade turen kommit att utmana de företag som man har besökt under året. Först ut på banan blev Hälsinglands fastighetsbyrå och HHC, Hudiksvalls hockey, för att möta två lag från PRO.

Alla lagen mötte varandra under skratt och glada tillrop, men det fanns också lite tävlingsgnista i lagen. Mellan pauserna bjöd Hälsinglands fastighetsbyrå på kaffe och tilltugg. I den kyliga kvällen smakade det extra bra.

När segrande lag hade gratulerats hördes ordet revansch. Flera företag kommer att utmanas och givetvis ska de som vill få sin revansch. Vi måste ju leva upp till vår slogan Glada Hudik.

Stort tack till er som ställde upp!

Hans Gröning

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel