Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Boule-säsongen har startat i Hennan

Den 12 maj samlades nio pensionärer från Hennan PRO för att starta upp boule-verksamheten i Hennan. En liten osynlig partikel har satt krokben för hela vår planerade verksamhet. Nu är dags att tänka om.

Utan att på något sätt göra avkall från myndigheternas rekommendationer startade Hennan PRO sin boule-säsong. I ett mycket kyligt vår-/försommarväder testades kloten. Boule är en utomhusaktivitet där avstånd kan hållas. Handsprit fanns och kommer att finnas på plats vid kommande aktiviteter. Vantar/handskar kom till användning.

Den enda skillnaden som kunde förmärkas var att lite större bokstäver behövde användas vid konversation. Viktigt är i dessa tider att personer inte lämnas i isolation, utan att någon form av samvaro kan upprätthållas. Den personliga kontakten, även den lilla, är viktig. Vår boule-verksamhet kommer nu att fortgå i 14-dagars intervall, kompletterad med andra aktiviteter.

Trots vädret, blev uppstarten mycket lyckad och vi ser med stor tillförsikt fram emot ytterligare utomhusaktiviteter.

Kurt L. Rådlund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel