Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Boule, gå-bingo och promenader fortsätter hos PRO Hudik

Promenaden bar iväg upp till Högliden den 14 april i ett strålande vårväder. Gruppen stannade upp och tog del av den omtalade avverkningen längs Björkbergs bostadsområde.

Vid målet Högliden samlades gruppen och tog en fikapaus vid utekyrkan, i dungen bakom den lilla sjön. Filadelfiakyrkan hade verkligen byggt upp en coronaanpassad och harmonisk utekyrka vid sidan om både vägen och den rätta kyrkan. En plats för alla att tillsammans med andra eller ensam få känna och finna ro i enkelheten och nära naturen samtidigt som man tar del av kyrkans budskap.

Bingon vid Lillfjärden gick av stapeln även denna måndag den 19 april och isen hade försvunnit och en mängd gäss hade samlats även i år. Förra måndagen ställdes gå-bingon in då det var dåligt väder och kommit 20 cm blötsnö. Nåväl bingotavlorna var upphängde och Börje Larsson satt på plats. Det var många som passade på att njuta av vårsolen och kryssningen på brickorna och den här gången blev det kaffe som vinst. Börje Larsson kommer att avsluta säsongen med Jackpot den 10 maj.

Liksom ifjol startade boulen i Teaterparken i mitten av april. Intresset har ökat hela tiden och nu spelar PROarna både på tisdagar och torsdagar. Det ger deltagarna även möjlighet att hålla coronaavstånd. Av de 16 medlemmarna som spelade boule i det vackra vårvädret den 20 april var många vaccinerade med även den andra injektionen.

Maj-Britt Norlander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel