Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Bollnäs vann elitseriens andra omgång i ponnydressyr

I lördags reds andra omgången av elitserien i ponnydressyr i Högbo. Lagklassen reds i LAP2. Denna gång segrade Bollnäs ridsällskap, tvåa kom Hudiksvalls rid- och ponnyklubb och på tredje plats kom Gävle ponnyklubb.

Annons

I det segrande laget red Clara Jonsson på Hedemands Aurora, Lyra Bolm på Funeral of hearts, Elsa Nordström på Nørlunds El Leconte, Linnea Svenskas på Galej och Elin Smålänning på Dessire A. Clara tog även två individuella vinster och en tredje placering under helgen. Elin fick också individuella placeringar, en fjärde, en tredje och en andra placering.

Från Hudiksvall tog Alva Söderström en andra placering och Saga Larsson en tredje i lagklassen kat D. Hanna Järvinder vann kat B.

Sista lagomgången för elitserien avgörs i Gagnef lördag 19 oktober. De två lagen med högst poäng i slutställningen går vidare till lag-SM i Helsingborg.

Katarina Smålänning/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel