Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Bollnäs Blås fortsätter att både inspireras och inspirera

Bollnäs Blås har haft ytterligare en inspirationshelg. Denna gång med programmet till orkesterns 34:e nyårskonsert som fokus.

Bollnäs Blås 40-årsjubileum är på väg mot sitt slut och vi gasar på lite extra mot nyårskonserten. Det blir ett härligt omväxlande program med en överraskande gästartist...

Det gnuggades taktarter och tonarter i två dagar. Den musikaliska nivån har höjts ytterligare under året. På söndagskvällen pustade alla ut med ett leende och kände sig inspirerade, imponerade och fulla av självförtroende.

Den nye dirigenten och musikaliske ledaren Mats Siggstedt ”trummar fram” det bästa av varje musiker i orkestern. Han säger:

– Den som kommer på nyårskonserten ska inte bli besviken, utan känna igen Blåset sedan tidigare, men nu med min touch på det hela. Och förresten, vem är gästartisten?

Magnus Bengtsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel