Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Bibelstudiegrupp på utflykt i Delsbo

Delar av bibelstudiegruppen och EFS syförening i Delsbo gjorde tisdagen den 10 maj en lyckad utflykt!

Vi var 12 stycken som träffades vid kyrkan för att samåka till Kalahari i Harmånger. Framme vid före detta prästgården i Harmånger togs vi emot av Anna-Lena Aurosell-Berglund. Hon berättade engagerat o livfullt om verksamheten som de har i huset.

Det som började i en liten skala har nu växt till en stor verksamhet med många olika grenar. Så stor att de har bildat en ekonomisk förening. Namnet Kalahari syftar på öknen med samma namn. En öken kan fås att blomma om den får vatten. Så är det med oss människor också. Har vi det tufft så kan lite hjälp på olika sätt få oss också att blomma o leva upp. Det är så det fungerar på Kalahari.

Efter en god lunch bestående av paj, dryck, kaffe o kaka så gick vi runt o tittade på de olika hantverken som de som träffas på Kalahari har gjort. Många var vi som handlade. Tiden gick fort och det blev dags för hemresa. Vi som var med är en upplevelse rikare o mycket nöjda med dagen.

Maj-Britt Persson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel