Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Årsstämma för Röda Kors-kretsen i Hudiksvall

Idag den 13:e juni höll Hudiksvallskretsen Röda Korset årsstämma.

Årsstämman hölls i Radjo:s utomhusrestaurang på grund av corona-restriktionerna, men deltagandet medlemmar var inte högt vilket man kan förstå på grund av pågående pandemin.

Efter ett mycket ovanligt och besvärligt år kunde stämman konstatera att styrelsen har tagit mycket bra och rätta beslut, visat stort engagemang med att hjälpa behövande med mattransporter under ett års tid och deltagit med volontärer som vaccinationsstödjare så här i sluttampen av pandemin(får man hoppas).

Styrelsen fick ansvarsfrihet och förtroende att fortsätta det goda jobbet som i år bringat mer än 400 000 kronor fördelat till bland annat Världens barn och Rädda Mammorna.

För mattransporterna har kretsen erhållit ett stipendium på 38 000 kronor från Ica Sverige.

Ordförande för stämman var Hudiksvalls kommuns ordförande för social- och omsorgsnämnden Henrik Berglund Persson (S) som också berättade om kommunens arbete och utmaning med följderna av pandemin.

Styrelsens ordförande Agneta Pettersson tackade Henrik för ordförandeskapet och Radjo för lånet av lokalen med blommor.

Agneta tackades också med egna blommar för det gångna årets ordförandeskap i styrelsen.

Göran Bergsman

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel