Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Årets företagsamma kvinnor i Nordanstig finns i Bergsjö

Idag delade Centerkvinnorna i Gävleborgs ordförande, Ann-Helen Persson, tillsammans med representanter för Centerkvinnor i Nordanstigs kommun ut priset "Årets företagsamma kvinna 2020 i Nordanstigs kommun".

Årets pristagare är två driftiga och starka kvinnor, systrarna Marina och Jana Hellman driver som fjärde generation ICA Bergsjöhallen och motiveringen lyder:

"Marina och Jana är två driftiga och kraftfulla unga kvinnor som med stort engagemang drivit ICA Bergsjöhallen under flera år. Med liv och lust har Marina och Jana kastat sig in i en mansdominerad bransch och gjort stort avtryck i bygden.

Marina och Jana har Under sin tid även utvecklat miljötänkandet i butiken, både med närproducerat på hyllorna, genom ombyggnationer och vid byten av frys- och kyldiskar.

Utbudet i butiken har under deras ledning utökats på ett positivt sätt för kunderna, både vad det gäller sortiment och miljövänliga varor.

Marina och Jana bidrar också till det lokala föreningslivet för barn- och unga genom sitt arbete med att hantera svinn i butiken då de auktionerar ut fullt ätbara frukt- och grönsakslådor som inte får säljas i butiken."

Ann-Helen Persson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel