Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Aktivitetskväll på Vågbroskolan

Kvällen var ljum och sjöd av liv när Vågbroskolan F-9 bjöd på öppet hus för alla elever och föräldrar.

Under två timmar den 23 maj kunde man delta i tipsrunda, rastlekar, ponnyridning och kika på elevernas Epa-traktorer som stod uppradade på skolgården.

Homiesgänget hade bakat gott fika att köpa och till kaffet spelades några låtar live av elever tillsammans med Kulturskolan. På gräsmattan spändes volleybollnätet upp och där var det spel resten av kvällen.

En tävling avgjordes där stabiliteten i broar eleverna byggt på tekniken skulle testas. Vissa höll bättre än andra!

För de modiga bjöds det på engelsk skräckfilm som sexorna spelat in, lite popcorn till det och kvällen doftade succé!

På flera ställen inne i skolan kunde man se utställningar i form av målningar och andra konstverk. De tekniskt kunniga sexorna hade gjort egen frågesport via Kahoot och då svarade man med hjälp av sina mobiltelefoner.

Det fanns mycket att uppleva och ta del av under kvällen och skolgården fylldes snabbt av glada elever, föräldrar och lärare. Alla trivdes i varandras sällskap och det var en nöjd skara som skingrades för hemgång vid åttatiden.

Åsa Forsberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel