Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Långt ifrån ett sovande Näsviken

Svar till signaturen Observer (27/8 -13). Jag har läst din insändare om Näsviken. Tråkigt att du bara ser det negativa på orten, när du kommer å hälsar på vartannat år.

På din promenad såg du inte Björn Lundens stora kontors- och boklokaler. Vi är jättestolta över detta företag som finns i lilla Näsviken. De hade varit värda ett besök.

Vi har många andra företag inom gamla Forssåområdet. Många turister har besökt Tamms kanal under ledning av Bruno Franks guidning. Du kanske inte besökte före detta Herrgården. Där finns nu antikaffär och kafé. Vi har välbesökta PRO-möten varje månad. Vi spelar boule varje vecka.

En stor och fin idrottshall som ofta är fullbokad, en idrottsplan som utnyttjas hela sommaren, nu även en bana för tävlingshästar och bingo varje vecka. Ja, som du ser är det långtifrån ett sovande Näsviken.

En infödd Näsvikenbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel