Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Laddat möte väntar SFF

Tabellfyran Söderhamns FF mot serieledaren Ånge.
Ett laddat nykomlingsmöte mellan två obesegrade lag
– Vi känner oss revanschsugna efter tisdagsmatchen, säger assisterande tränarn Ola Jönsson Bruce.

SFF:s assisterande tränare säger att den tunga DM-finalen mot Hudiksvall (14) är lagd till handlingarna och att laget har laddat om batterierna inför toppmötet på Hällåsen på söndag.

– Ånge har gått ännu bättre än oss. Det ska bli riktigt spännande. Nu kommer vi att få fem dagar och vi har tränat ganska lätt i veckan. Det blir ett sista pass på lördag, säger Jönsson Bruce.

Vad måste ni se upp med hos Ånge?

– De har speediga yttrar och är ett fysiskt starkt lag. Men vi känner att vi har hyfsad koll utan att avslöja alla detaljer.

Vad krävs för en seger?

– Det är som vanligt stenhårt jobb och ett bra försvarsspel samt att komma tillbaka till grunderna efter missen mot Hudiksvall i veckan, säger Ola Jönsson.

Både SFF och Ånge är två nykomlingar som satt sig i respekt under de inledande sju omgångarna av Norrlandstvåan.

– Som nykomling kanske lagen inte riktigt har koll på hur vi spelar. Nu börjar de få lite mer hum om hur vi vill spela och det kommer säkert att bli tuffare att överraska framöver.

Men SFF går för seger och vill inte gärna släppa i från sig några poäng.

– Ånge har gjort mycket mål. Det kan bli en riktigt bra match mellan två lag med fart framåt.

SFF dras fortfarande med en del skadebekymmer i truppen. Och de båda ytterbackarna Björn Johansson och Fredrik Stenberg missar med största sannolikhet toppmötet.