Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Laddad Pernilla Andersson till Bollnäs

/

Pernilla Andersson ser fram emot att "spela hjärtat ur kroppen" under turnén Tre och en flygel. I dag är det premiär. I morgon kommer hon till Kulturhuset.

Annons

Trots att hon har turnerat både under våren och sommaren fortsätter Pernilla Andersson nu att resa runt i Sverige. Denna gång med en mindre sättning och med en flygel i centrum för konserten. Turnén har premiär i Linköping i dag. Det andra turnéstoppet blir i Kulturhuset i Bollnäs på onsdag kväll.

Pernilla Andersson skrev på sin hemsida förra veckan att hon "ser fram emot att träffa alla fina människor igen, spela ut hjärtat ur kroppen och framför allt: jobba med de fina musikerna och crewet jag har."

Tre och en flygel avrundar ett år under vilket Pernilla Andersson synats och hörts i många olika sammanhang. Hon tävlade i Melodifestivalen med låten Desperados och medverkade som sångcoach i True Talent på TV3.

I Tre och en flygel medverkar förutom av Pernilla Andersson med sång, gitarr och klaviatur, även av Fredrik Rönnkvist, gitarr och kör, samt Dan Berglund bas.

Mer läsning

Annons