Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Labero kommer med stor show

Efter 25 år som magiker tycker Joe Labero fortfarande att det är roligt att trolla.
- Absolut, annars skulle jag inte syssla en sekund till med det. Och vad skulle jag annars göra?
Den 22 maj kommer han till Söderhamn.

Joe Labero ringer upp från Cannes för en kort intervju. Han befinner sig på den franska Rivieran för att värma upp inför turnéstarten i Göteborg.

- Publiken kan vänta sig en magisk föreställning på två timmar med fart och energi, mystik och magi, fingerfärdighet, svävande damen, itusågade damen. Jag kommer ha en dialog med publiken. Ingen kan känna sig säker. Jag har med min butler Albert som sidekick sen är hunden Casper med och en anka som heter Mårten.

Joe Labero pratar snabbt och fokuserat. Han berättar om tältet som är stort som tre basketplaner, som sätts upp och rivs samma dag. Föreställningen kräver kring 60 personer.

- Vi har snackat i flera år om att göra en turné på sommaren. Utomhus är det lite riskabelt, beroende på vädret. Tältet är det bästa paraplyet som finns, säger han.