Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kyrkovalet har betydelse

Kyrkovalet närmar sig. Ett val som för många ses som det bortglömda valet. Därav anledningen att ändra på detta och ge er uppmaningen att gå och rösta!

Kyrkovalet närmar sig. Ett val som för många ses som det bortglömda valet. Därav anledningen att ändra på detta och ge er uppmaningen att gå och rösta!

För oss Socialdemokrater finns viljan och ambitionen att förvalta kyrkan och dess verksamhet på allra bästa sätt.

Kyrkan och vår församling ska ges de bästa förutsättningar att vara en öppen och tillmötesgående kyrka tillgänglig för alla. Kyrkans medarbetare får utrymme att bidra och påverka för en bra arbetsmiljö. Att utvecklingsmöjligheter ges. Att vårt arbete verkar för att kyrkan har en betydande roll för många i olika skeende av livet och i olika kulturer och samhällsskikt.

För att få del av detta finns det all anledning att utnyttja den rätt vi har att gå och rösta den 20 september! Ju fler som röstar desto mer ökar möjligheten att förvalta arbetet väl i kyrkans alla delar från barnverksamhet till de äldre församlingsmedlemmarnas verksamhet.

Kyrkan har betydelse för samhällslivet i stort. Ett livsviktigt organ för många och ett andningshål för de som har stora prövningar i livet. Kyrkans alla andliga och frivilliga krafter förtjänar att tas på allra största allvar och ges den utmärkelse som många medarbetare bidrar med i våra församlingar. Tänk också på att de som är 16 år får rösta, så ta med vänner, familj och bekanta! Kryssa Mattias Benke och håll tummarna för en Socialdemokratisk valseger!

Med ett stort hopp om ett starkt valdeltagande i kyrkovalet 2009!

Mats Hedberg (s)

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel