Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna till sjukhus efter singelolycka

En bil körde in i en grävmaskin på riksväg 84 på måndagsmorgonen. En kvinna fördes till sjukhus.

Strax före klockan sex på måndagsmorgonen kallades polis, räddningstjänst och ambulans till en bilolycka på riksväg 84. En bilist, som färdades i riktning mot Hudiksvall, hade kört in i en grävmaskin.

– Det är oklarheter kring vad som hände, men hon måste ha missat grävmaskinen eller helt enkelt upptäckt den för sent. Det var ju mörkt också, säger Henrik Olin, vid räddningstjänsten i Delsbo.

Han berättar att krocken var rejäl och att bilen var illa tilltygad fram vid fronten. Kvinnan som körde bilen skadades lindrig och hon var vid medvetande när hon fördes med ambulans till Hudiksvalls sjukhus. Hon fick åka hem timmarna efter olyckan.

Olyckan skedde nära Sannäs mellan Delsbo och Hudiksvall och riksvägen stängdes av helt under räddningsarbetet, men nu flyter trafiken normalt förbi olycksplatsen.